App udvikler:

Billigapp er din app udvikler hvis du gerne vil have en app der ikke koster spidsen af en jetjager, men samtidig gerne vil arbejde sammen med en app udvikler der har arbejdet med apps I mange år.

Vi udspringer af Copenhagen Concept Interactive som har lavet apps for mange kunder. Her har vi dog primært arbejdet med at bygge apps fra bunden, det vil sige traditionel udvikling af apps hvor man starter med en idé og skal udvikle alt fra scratch. Dette koster selvfølgelig da der skal bruges utrolig mange udvikler timer, men eftersom vi kan genbruge mange af de kodestumper vi efterhånden har samlet sammen, fandt vi på at lave billig app.

Vi opdagede at de fleste ikke ved hvem de skal henvende sig til hvis de vil ansakaffe sig en app og derfor ofte ender med at tage kontakt til et reklamebureau som agerer mellemmand. Dette led kan vi springe over og derfor lave app udvikling til en brøkdel af andre udbydere.

Hvis du er interesseret

Bliv ringet op
  • Vi laver professionelle og prisvenlige apps
  • Du har mulighed for selv at sammensætte din app
  • Vi gør det nemt og enkelt
  • Du er ude på mobilen inden for 30 dage
  • Priser fra kun 45.000 DKK for både iPhone og Andriod

"Vi har nydt godt af meget professionelt og kompetent samarbejde. Vi kan varmt anbefale billigapp.dk. Her er en billig app ikke en dårlig app."

Mogens Dahl Koncertsal A/S